Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden We2Move Duurzaam Advies & Management

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd overeenkomstig “De nieuwe regeling 2011 Eerste herziening juli 2013”, rechtsverhouding opdrachtgever – architecten, ingenieur en adviseur’ (DNR 2011).

Klik hier om deze regeling te downloaden.

De aansprakelijkheid van We2Move Duurzaam Advies & Management, onderdeel van We2Move B.V. is beperkt met de volgende spelregels:

  • We2Move B.V. zal niet aansprakelijk zijn voor het niet of niet tijdig nakomen van haar verplichtingen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke belemmerende omstandigheid die niet aan Opdrachtnemer kan worden toegerekend dan wel in diens risicosfeer ligt.
  • We2Move B.V. zal jegens Opdrachtgever niet aansprakelijk zijn voor materiële en immateriële schade of nadelige gevolgen, ontstaan door handelingen van We2Move B.V. verricht binnen de formele kring van diens bevoegdheid of anderszins samenhangend met werkzaamheden ten behoeve van opdrachtgever behalve in geval van aansprakelijkheid voor aantoonbare schade, ontstaan door bewijsbare opzet of grove schuld van We2Move B.V.
  • Voor zover de aansprakelijkheid van We2Move B.V. niet is uitgesloten, is deze beperkt tot het honorarium van We2Move B.V. van de opdracht met een maximum van € 5.000 (vijfduizend euro) exclusief omzetbelasting.
  • Op de gesloten opdracht zal het Nederlands recht van toepassing zijn, waarbij eventuele geschillen worden voorgelegd aan een Nederlandse rechter.

Voor situaties waarin bovenstaande niet toereikend is, heeft We2Move B.V.  de intentie de DNR 2011, Rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur, eerste herziening juli 2013, als leidraad te volgen, zonder deze van toepassing te verklaren.

We2Move B.V. verleent u hierbij toegang tot www.we2move-dam.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

We2Move B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van We2Move Duurzaam Advies & Management met ondertekening van de tekenbevoegde.